NOG EEN STUK OF 10 DAGEN.

Door: Ineke

Blijf op de hoogte en volg Ineke

21 Augustus 2025 | Nederland, Almelo

Hallo allemaal,

Veel mensen die mij volgen. De reacties er op. Ik ben er blij mee. En speciaal, alle donaties, allen die mij financieel helpen om Sr. Ludovena, de medewerkers op het centrum en kinderen die er verblijven te helpen. Het is zo nodig.

Ter plekke wil ik opnieuw helpen met het kopen van basis voedsel zoals rijst, bonen, meel en mais. Helpen met het kopen van geneesmiddelen. Helpen met het kopen van materialen voor de middelbare schoolopleiding zodat de leraren verder kunnen met het aanleren van een vak aan de de oudere kinderen. De kinderen verwennen met yoghurt, een stukje vlees en vers fruit. Maandverband kopen voor de oudere meiden. Wat waren ze de afgelopen jaren daar blij mee.

Wie wil mij helpen om al deze wensen te verwezenlijken. Elke Euro wordt besteed. Niemand verdient er een cent aan. Om hulp te kunnen bieden op een plek waar het zo nodig is. Heel graag.

Elke Euro is belangrijk. Met elke Euro is Sr. Ludovena en ben ik blij.

Mijn rekeningnummer is: NL26 INGB 0003970344 t.n.v. A.R. Rop onder vermelding van "Voor Ineke in Kenia"

Naar Stichting Bondo Kids overmaken mag ook. Dit is de Stichting in Zwolle die het centrum financieel en op adviserend gebied ondersteund. De donatie is dan aftrekbaar van de belasting. Hun rekeningnummer is: NL92 RABO 0397370830 t.n.v. Stichting Bondo Kids onder vermelding van " Voor Ineke in Kenia". Wanneer je hier naar toe gedoneerd hebt, laat het me dan even weten.

Ondertussen ben ik al bezig met met alles wat mee moet bij elkaar te leggen. De koffers pakken enz. Je zou zeggen, ondertussen weet je het wel! Je bent al zo vaak geweest. Maar dat kan daarom ook net de reden zijn om iets wezenlijks te vergeten. Deze week dacht ik ineens aan de Deet. (muggenspray) Een muggenbeet daar is snel gebeten met het risico op malaria. Ook vergat ik eens de zonnebrand crème omdat ik dacht dat het in de andere koffer zat. Het kostte me heel veel moeite om ergens daar een flacon te kopen en duur!!! Maar uiteindelijk gaat alles van belang hoop ik mee en staan er volgende week zondagmiddag 2 koffers van 23 kg klaar met een rugtas samen met de allerbelangrijkste zaken. Nog een dag of tien en dan is het zover en vertrek ik voor de 11de keer naar mijn geliefde plek in Kenia om te helpen en te ondersteunen.

Help mij om het prachtig centrum Nyabondo in Kenia te helpen.

Lieve groet van mij,

Ineke

• 25 Augustus 2025 - 12:24

Gerda:

Heel veel succes weer[e-1f44f]

• 25 Augustus 2025 - 12:41

Andrea:

Ik ga je weer volgen hoor! Heb gelijk wat overgemaakt.

• 26 Augustus 2025 - 10:56

Andy:

Een goede voorbereiding en een veilige reis en vooral een fijne tijd voor jou en de kids in Kenia. En wat is die extra koffer duur geworden he? Alwy doet al zijn eigen bagage in de handkoffer en in een laptoptas ( die mag altijd als extra mee [e-1f600]) En dan 1 koffer en 1 rugzak met spullen om mee te nemen naar Uganda. Op terugreis kan de rugzak dan mee terug in de koffer. Meest efficiente manier van pakken nu de KLM die ene gratis koffer met NGO-spullen niet meer gratis doet.